Kunstgras - NamGrass

Hou je ook van een mooie gazon die steeds groen blijft, die je niet elk weekend moet maaien. Dan kan kunstgras wel de ideale oplossing voor jouw zijn.

Wij, bij 4 Seizoenen gebruiken het kunstgras, ‚Green touch’ van NamGrass. Met een natuurlijke touch en feel kan het vele mensen behagen.

Het kunstgras grastapijt kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden, handig in de speelhoek van de kinderen of een strook langs de tuin, zwembad, vijver,… Maar ook ideaal voor een dakterras of voor mensen met huisdieren.

Het kunstgras heeft een aantal extra troeven. Steeds een mooie groene gazon die je nooit hoeft te maaien, onderhoudsvriendelijk want u moet nooit bemesten of bewateren, onkruid wieden. Het weerstaat intensief gebruik gedurende talrijke jaren en is allergie vrij. Wanneer u kunstgras legt is dit ook plaats besparend, geen grasmachine meer in de garage of ergens anders. Altijd een groene frisse gazon zelf op schaduwrijke plaatsen of op plaatsen waar de kinderen voetballen en ravotten.

Kunstgras kopen, kunstgras prijs hier bij ons kan je alles vinden. Graag zelf het kunstgras aanleggen geen probleem wij verkopen ook de producten die u hiervoor nodig heeft en geven gratis advies.

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen van kunstgras of wenst u graag nog wat meer informatie aarzel ons niet te contacteren.

meer informatie ?

Neem contact met ons op via: info@4seizoenen.be

doe-het-zelf ?

Bezoek onze winkel via: www.4seizoenenshop.be

Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid