Houtcomposiet

Net zo mooi als hout...

Wij adviseren DuoFuse® ! DuoFuse is een toekomstgericht houtcomposiet afsluiting-materiaal dat de natuurlijke charme van echt hout combineert met de duurzame resistentie van moderne kunststoffen. Een tuinafsluiting in composiet biedt tal van voordelen.

  Duurzaam

Houtcomposiet rot niet met de tijd, is makkelijk te onderhouden, vormstabiel,... Ook is het ecologisch alternatief voor hardhout. Het is gemaakt van een mengeling van houtmeel en PVC. De geschatte levensduur overtreft deze van hout en het is nadien ook volledig recycleerbaar.

  Veelzijdig

Hoogtes mogelijk  van 15cm of 20cm tot 195cm. Planken kunnen dankzij de U-profielen in 4 richtingen bevestigd worden aan de composietpaal. Standaardbreedte is 180cm of 200cm (kan ingekort worden). 3 types van afsluitingen die onderling combineerbaar zijn. Alle materialen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black

  Zorgeloos 

Ook na jarenlange blootstelling en gebruik zullen je tuinschermen er nog steeds zo goed als nieuw uitzien. Regelmatig beitsen of oliën zijn niet meer nodig voor een langere levensduur. Schrobben of afspuiten zodat mossen niet de overhand krijgen, behoort tot het verleden. Je tuinafsluiting zal zijn oorspronkelijke uitstraling blijven behouden.
 
 
 
 
 
 
 

Eerst 'kleur' bekennen 

Stone Grey

Graphite Black

Tropical Brown

en daarna samenstellen...

 

Elke paal is met een kern uit Aluminium versterkt, zodat het geheel onverwoestbaar is. Bij het eerste scherm van een afsluiting zijn 2 palen nodig, bij de volgende 'aanbouw'schermen is er dan nog 1 paal nodig per scherm.

                     

Op elke paal wordt een profiel bevestigd waar de Tand & Groefplanken, de Lamellen of de planken van het afspanningssyteem worden ingeschoven. Bij de eerste en de laatste paal van een afsluiting is telkens maar 1 profiel nodig om te starten of te eindigen. Bij alle tussenpalen zijn er 2 nodig. 


Het 'Classic' afdekkapje is een vierkant van 11cm. Het steekt dus aan elke kant van de paal 1cm over de rand. Dit geeft het uitzicht een iets klassiekere look.

Het 'Design' afdekkapje is een vierkant van 9cm. Het past dus perfect op de paal zonder oversteek. Dit geeft een strakker uitzicht van het geheel.

 

 
 

Tand & Groef Plankensysteem

 

Het scherm dat we opbouwen tussen 2 palen is 180cm of 200cm lang. Uiteraard kunnen Tand & Groef planken in HoutComposiet ingekort en op maat verzaagd worden. 

De hoogte van het scherm is variabel en gaat in stappen van 15cm. (bvb: 195cm = 13st; 180cm = 12st; 150cm = 10st; 120cm = 8st)

Eindigen doen we dan terug met een profiel om het geheel af te werken.

 

 

 

Het Tand & Groef plankensysteem oogt lekker strak maar je kan ook nog (naar eigen smaak) uitbreiden met een DecoPaneel. Een DecoPaneel komt steeds in de plaats van 2 planken. (Let wel een scherm moet steeds eindigen met een laatste plank en een afwerkingsprofiel)  Bij gebruik van een DecoPaneel is de breedte van een scherm steeds 200cm.  

In 4 soorten verkrijgbaar: 

Square, Bubble, Transparancy en Opale.

 

Je hebt je keuze gemaakt ?

Doe het zelf...

Ga je graag zelf aan de slag ?  Fantastisch !

Wanneer alles duidelijk is, reken je uit welke materialen je nodig hebt en kan je ze bestellen in onze online-shop. 

Heb je toch nog vragen vul dan ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet aan te duiden dat je het geheel zelf wil plaatsen...

 

De plaatsingsvoorschriften van de fabrikant kan je hier downloaden.

Mocht je toch nog vragen hebben... Geen probleem ! Steeds bereid om te helpen met het 'juiste' advies en hands-on tips vanuit de praktijkervaring. Je kan met een gerust gevoel zelf aan de slag want je hebt een backup-plan indien nodig ;-)

met plaatsing...

Zelf een afsluiting plaatsen in je tuin is niet echt je ding... 

Ons plaatsingsteam neemt die zorgen uit je handen. Vul ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, zodat we je een budgettaire richting kunnen opstellen. Van zodra je hiermee akkoord gaat wordt alles in het werk gesteld om zo snel als mogelijk je afsluiting in houtcomposiet te komen plaatsen. 

Geen gedoe met ophalen of leveren van materialen. We maken een afspraak wanneer de installatie wordt uitgevoerd en mocht er alsnog iets ontbreken, wij hebben altijd een kleine voorraad 'extra materiaal' bij ons zodat we toch een afgewerkt product kunnen achterlaten en dat jij geen zorgen hebt.

Stipte service, Correcte prijzen en degelijke kwaliteit !
dat maakt het verschil en
daarom kies je voor 4 Seizoenen voor aankoop en/of plaatsing...

 

Lamellen afsluiting

 

Wordt verwacht...

Onze website wordt dagelijks aangevuld met producten, informatie, tips en adviezen. Jammer genoeg is hetgeen waar u naar op zoek bent nog niet helemaal aangevuld. Heb je een dringende vraag kan je onmiddellijk een chatgesprek starten, is er niemand aanwezig op dit moment, kan je ons een emailbericht versturen. Wij contacteren je dan spoedig terug met de gevraagde informatie. Excuses voor het ongemak, tot binnenkort !

 

Omheining - Afspanning

 

Wordt verwacht...

Onze website wordt dagelijks aangevuld met producten, informatie, tips en adviezen. Jammer genoeg is hetgeen waar u naar op zoek bent nog niet helemaal aangevuld. Heb je een dringende vraag kan je onmiddellijk een chatgesprek starten, is er niemand aanwezig op dit moment, kan je ons een emailbericht versturen. Wij contacteren je dan spoedig terug met de gevraagde informatie. Excuses voor het ongemak, tot binnenkort !

Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid